Over Ons

Wij zijn Ralph en Joyce van Rooten van Design Villas Bali, wij verhuren luxe design villas op Bali voor onszelf en voor andere villa-eigenaren. Na mijn wereldreis van 14 maanden kwam ik 15 jaar geleden Joyce tegen even later starten we onze onderneming in servies en woonaccessoires.

22 jaar geleden kwam ik voor de eerste keer op Bali en ben er vanaf dat moment al meer dan 40 keer zowel zakelijk als privé naartoe afgereisd. In de afgelopen jaren hebben wij in eigen beheer gefaseerd verschillende luxueuze villas, zowel voor onszelf als voor derden, gebouwd. Onze ziel en zaligheid hebben wij hierin gelegd niet alleen in het ontwerp maar ook de inrichting van deze unieke villa’s en de daarbij horende tropische tuin.

Niet gewoon een vakantie optrekje, maar een plek voor u en voor ons, waar u zich veilig voelt en kan genieten van alles wat Bali te bieden heeft. De rust van Oost Bali en haar prachtige natuur maar ook zeer zeker de authentieke Balinese plaats Tumbu met zijn schitterende vergezichten heeft ons hart gestolen. Deze fraaie plek dicht bij zee en het prachtige strand van White Sand Beach en tal van diverse bezienswaardigheden maakt het tot een zeer goede uitvalsbasis. Wij zijn enorm enthousiast over de villa’s en de 5 sterren service van het personeel, dit alles draagt bij aan het realiseren van de volmaakte vakantie.

​ ​

Wanneer u een boeking definitief maakt ontvangt u nog uitgebreidere informatie over dingen die er te doen zijn en allerlei praktische informatie over de villa en de omgeving. Mocht u bepaalde informatie niet kunnen terugvinden op onze website of bij de informatiebladen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Wij hopen dat u op Bali net zoveel plezier gaat beleven als wij.

Ralph en Joyce van Rooten

​ Telefoonnummer Joyce 06 48975374
Telefoonnummer Ralph 06 41280282 ​